Ne csak mecseteket építsenek, fizessenek is!

2016. február 04. 21:06

Járuljanak hozzá az öböl menti országok is szíriai hittestvéreik megsegítéséhez! Amit jelenleg csinálnak, az ugyanis botrányos.

2016. február 04. 21:06
Christoph B. Schiltz
Die Welt

„A nyugati államoknak sürgősen szorgalmazniuk kell, hogy a menekültválság során eddig botrányosan teljesítő regionális szereplők, mint a gazdag öböl menti országok és mindenekelőtt Szaúd-Arábia szintén kivegye a részét szíriai hittestvéreik megsegítéséből, mégpedig egy komolyabb összeggel – és ne csak németországi mecsetek építésére költsenek.

Tiszta sor: hamarosan újabb milliárdos segélyekre lesz szükség. Németországban a menekültválság miatt szükség lesz a költségvetés kiadási oldalának átcsoportosítására, amit a tartományok és települések hamarosan masszívan érezni fognak.

Másrészt meg nem kellene gyors sikereket várni a Londonban összegyűjtött pénzektől. Pillanatnyilag célzott katonai beavatkozásával Oroszország határozza meg a Szíriából induló menekültáradatok ciklusait. Mikor fogja fel végre a német külpolitika, hogy keményebben kellene bánnia a Kremllel?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. március 14. 12:52
Rájöttek, hogy Európát az USA csuklóztatja, az Iszlám országok meg röhögnek rajtuk?
rozsogátor
2016. február 18. 19:31
Kicsit olyan mitha a kisebbségi család vitája közben apuka agyon akarja verni anyukát, te beleszólsz és anyuka is rádmegy ahelyett, hogy hálás lenne mert megpróbálod védeni. Menjetek rá az Oroszokra, keménykedjetek velük amíg lehet. Ha tegyük fel a "macinál" elgurul a gyógyszer akkor titeket ki a f*szom fog megvédeni? Az EU komform rendőrök akik egy 1000 fős csürhét nem bírnak megfékezni a saját országukban? A legnagyobb baj veletek, hogy kemény munkával de megdolgoztok érte, hogy az átlag "ojrópai" barom mint jómagam egy idő után még bőrszín/vallás alapján sem fog tudni különbséget tenni köztetek és a szalafista lieblingjeitek között és alkalom adtán a haverjaitokkal együtt fognak titeket ledarálni a picsába haltápnak mert nem érdemeltek többet mint "sáskáék". Ne adjatok tippeket senkinek, hogy mire költsék a pénzüket hanem sajátítsátok ki parknak a mecset építésre szánt területeket és tűzparanccsal védjétek a határaitokat mint ahogy a demokrácia legfőbb képviselője az usa is teszi ugyanezt. Agyhalott liberális birkák!
Akitlosz
2016. február 18. 19:31
Szerintem nem csak sürgősen szorgalmazniuk kell, hanem haladéktalanul törekedniük is kell, valamint azonnal kezdeményezni kell az előkészítő bizottság összehívásának az időpontjáról az előzetes egyeztetést!
Orvosok és mérnökök
2016. február 10. 03:05
ÁLPROBÉMA
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!