A közoktatás felforgatói

2016. április 14. 13:22

A kormányzat tartsa szárazon a puskaport, mert nem ez a harc lesz a végső – messze van még 2018.

2016. április 14. 13:22
Papp Viktor
Magyar Idők

„Jogtalan lépésre is törvényes és jogos választ kell adni, de határozottat. Bele kell állni, és nem megijedni. Ennek a játszmának a kitervelői és vezetői mindenre elszántak, a gyerekek számukra csupán politikai segédeszközök. Az a pedagógus vagy intézményvezető, aki arra biztatja a szülőket, hogy ne vigyék a gyereket iskolába, semmiképpen sem az oktatás Comeniusa. A mozgalom vezére, Pukli valami olyat mondott, hogy már nem kérnek, hanem követelnek. Bátor beszéd, nagyon elszánt. Ám olyan érzést kelt, hogy ezt a szerencsétlen Puklit felültették egy lóra, rábíztak valamit, de az első teendője mégis az volt, hogy kiszúrja a ló szemeit. Ráadásul, ha bő három év alatt képes volt elérni, hogy a fluktuáció a rábízott intézményben 50 százalékos legyen, akkor vagy az egész tanári karral lehetett gond, vagy az ő vezetési stílusával…

Május első napjaiban elkezdődnek az érettségi vizsgák, így az Oktatási Hivatalnak és a kormányhivataloknak készen kell állniuk arra is, hogy a Pukli-félék ott is megpróbálnak keresztbe tenni, zavart kelteni. Ám megfelelő számú vizsgaelnök és vizsgáztató tanár készenlétben tartása kihúzza a méregfogát egy ilyen rosszindulatú kezdeményezésnek. A kormányzat tartsa szárazon a puskaport, mert nem ez a harc lesz a végső – messze van még 2018.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2016. április 15. 09:57
A "felforgatóktól" függetlenül létezik az a sok sok probléma ami az oktatásügyet jellemzi. A fidesz cinikus időhúzásával és mocskos lejárató akcióival ezek nem oldódnak meg. Jobban tenné a hazug, mutyis banda, ha a bajok orvoslására tenné a hangsúlyt és nem a tanárok és a diákok átverésére.
kitiltott
2016. április 15. 00:45
tehát akkor a baloldal követelése Az Ávos ivadék Pumuklin keresztül a következő: minden munkavállaló saját maga szabhassa meg hogy : Ki legyen a főnöke Mikor kezd el dolgozni Meddig dolgozik Mit dolgozik Mennyit dolgozik Mennyiért dolgozik És ezt a "munkát" senki sem minősíthesse" és ezt nagyon nagyon komolyan is gondolják.. Margit noooormális?
KannibálTatárÚr
2016. április 15. 00:44
Egy normális rendszerben a Pukli, Törlei féle szabotőrök már Mo. egyetlen iskolájának a területére sem léphetnének. Szabotálni azt a munkát, amire az alkalmazója felvette, ok az azonnali felmondásra.
Harangláb
2016. április 14. 20:07
hagynám a pedagógusokat tüncizni kedvükre, és még fizetném is nekik a bért!...Aztán a felháborodott szülők nemsokára szurokba mártanák és tollba hempergetnék a felforgatókat...:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!