Nemcsak apa, anya is molesztál

2016. május 22. 08:56

A probléma túlspilázásával az UNICEF kb. 1 millió gyereket ijesztget és legalább kétszer ennyi szülőt hoz nagyon kellemetlen helyzetbe.

2016. május 22. 08:56
Szikszai Péter
Magyar Idők

„A szervezet most azt gondolja, hogy ha az apák után az anyákat is megsérti, akkor a kampány eléri a célját. Nekem nem az a bajom az UNICEF filmjeivel, hogy úgy állítják be az édesapákat, mint akik a legtöbb bántalmazásért felelősek. Elfogadom a statisztikai adatokat, hogy a gyermekmolesztálások 80-90%-át férfiak követik el, bár jegyezzük meg, hogy nagy részük nem biztos, hogy édesapa, hanem más rokon, esetleg nevelőszülő. Az én problémán az, hogy ez a kampány egész egyszerűen káros. Egyrészt moziba szórakozni viszem a családot, nem pedig azért, hogy terapeuták kísérletezzenek vele.

Ezek a filmek rémisztőek a gyereknek, megmérgezik a szülő-gyermek együttlétet, rosszabb esetben a kapcsolatot, még akkor is, ha a 12+ filmek előtt vetítik a moziban. A kampányt felelőtlenség bárki számára hozzáférhetővé tenni az interneten. Baló műsorából is kiderült, bár a probléma létezik, nincsenek megbízható statisztikák a gyermekeket ért erőszakról. Évente Magyarországon körülbelül 300 gyereket molesztálnak, 3000-et pedig bántalmaznak. Ez éppen 300-zal illetve 3000-rel több, mint ami elfogadható. Ennek ellenére a probléma túlspirázásával az Unicef kb. 1 millió gyereket ijesztget és legalább kétszer ennyi szülőt hoz nagyon kellemetlen helyzetbe.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2016. május 23. 09:55
itt az új látványlibsi rettegőtéma.
catalina9
2016. május 23. 09:54
Nemcsak apa, anya is molesztál" no meg Cohn Bendit is.
illesl
2016. május 22. 22:18
A NEOLIB-BOLSI csapat fő célja, szétverni a családot. A módszer adott. Férfias karakterüktől megfosztott férfiak főznek, mosogatnak és hagyják anyucit önmegvalósítni. Nézzek meg a kereskedelmi adók filmjeit. Mind kielégítetlen nőszemélyen sikitozása, veszekedése hangzik, miközben önmegvalósítanak. Hogy eközben naponta 5.000szer elmondják zöldgomb, pinkód, zöldgomb, vagy áfás számlát ... kártyát, bizalom kártyát óhajt-e. Ez már komoly hivatás, mennyivel fontosabb, mint a család. Nem akarnak, nem tudnak főzni, gyomlálni, csak a shopping, ami érdekes... Közben Apuci iszik, üti, veri a családját, dohányzik, tör és zúz , durva. Sőt erőszakoskodik lányával, fiával, sőt meg is erőszakolja őket. Az anya tűr. Közben az apai modell hiányában házasságok tízezrei mennek tönkre. Narkós, lelki roncs gyerekek nőnek fel. A fiúk egy része tart az önmegvalósító nőktől elfordul tőlük, fiúk után néz. A még frusztráltabbak számára a férfitest már börtön, egy-két nyissz, hormon terápia és mehet a megvalósítás... Az usaban már az is neuralgikus pont, ha csak nők, ha csak férfiak látogatják a női, vagy férfi budit... Mennyivel szabadabban és demokratikusabban vizelhetnek, ha magukat nőknek érző látszólag férfiak jelenlétében vizelnek a nők... Sőt nem rég láttam az új segédeszközt. Ezzel a "Nők" és állva vizelhetnek, megtörve a férfi egyeduralmat e területen is. Sőt már olyan lakásban is jártam, ahol férfiak számára táblán jelezték, ülve vizeljenek.... Hogy közben mindenki megöregszik, nincs munkaerő.. Országrésznyi területek maradnak parlagon... Nincs katona, nincs iparos, mezőgazdász szakember... De a demokrácia fokozódik... Most muszlim férfiakat hoztak maguknak a német nők. A német férfiak inkább szakállas nők. Férfi politikus alig van a németek között!!!! Csak az zavarja a német nőket, hogy a népvándorló férfiak azt tennék, amiért meghívták őket. Ledér öltözetük miatt a lényegre szeretnének térni. Mit vártak, hát nem az etnikumok közötti, nemzeti eszméktől mentes homogén társadalom megalkotása volt a cél?
áfonya
2016. május 22. 20:38
Fiatalság nem szülő bántalmazás áldozata ,hanem már az általános iskolákban más iskolákban szexelnek , iskola a ballibsik nem törődnek lezüllik a fiatalság ,meg a drogozás cigarettázás már az iskolákban..Ballibsiknek erre legye eszük ha már a fiatalság védelmét lebegtetik
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!