Pofátlanság

2016. december 08. 07:27

Akkor most nagyon erősen kapaszkodjanak meg a fotel karfájában, vegyenek egy mély levegőt, és olvassák el az Egyesült Államok külügyminisztériumának hivatalos közleményét.

2016. december 08. 07:27
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

Na, ez az Egyesült Államok böfögött most ide nekünk ismét. Az az Egyesült Államok, amelyik így oldja meg a dolgait. Hivatalossá teszi a kínzást(!), azon belül is például a »vízbefojtásos technikát«, és önfeledten alkalmazza is, pont olyanok, mint a Gestapo. De semmi gond, mert mindezt Guantánamón, ahol »nem érvényesek az amerikai törvények«. S mert ez a hivatalos Egyesült Államok képmutató és hazug és ocsmány világa, ebből automatikusan következik mindaz, amit az amerikai katonák megengedtek maguknak például az Abu Ghraib börtönben, vagy az, amikor Afganisztánban ezek az állatok lehúgyozták a megölt afgánok holttesteit.

Amúgy az Egyesült Államok jelenlegi törvényei lehetővé teszik, hogy az amerikai elnök parancsára a megfelelő amerikai szervek likvidáljanak bárkit a világban, aki veszélyezteti az Egyesült Államok biztonságát, és ehhez nincs szükség bírói ítéletre. Ezzel szemben az Egyesült Államok nem ad ki senkinek senkit, egyetlen amerikai állampolgárt sem, kövessen el az bármilyen súlyos bűncselekményt valahol az Államok területén kívül.

Azt is jó, ha tudjuk, ha az Egyesült Államokban megállít a rendőr bennünket, akkor mozdulatlanul kell ülnünk az autónkban úgy, hogy a kezünk a kormányon legyen. Így kell megvárnunk, amíg az intézkedő rendőr odaér, és az utasításait követve akkor vehetjük elő az igazolványainkat. Ha nem így cselekszünk, ha kiugrunk az autóból, vagy akár csak »félreérthető« mozdulatot teszünk, egyszerűen agyonlőnek. Ja! Mint tudjuk, az amerikai rendőrök amúgy hetente agyonlőnek valakit, minden ok nélkül is. Az agyonlőttek döntő többsége fekete. És ha mexikóiak megtámadnák az Egyesült Államok határát, megpróbálnának áttörni a határkerítésen (falon), miközben flaszterral és kövekkel dobálnák az Egyesült Államok határőreit, akkor úgy lőnék őket halomra gondolkodás nélkül, mint a szart.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2016. december 08. 18:46
Őrültek háza ez a világ. Vannak szigetecskék, de nem sokáig, mert az agymosás permanensen folyik. Bayer feltárta, amit csepegtetve, de már ismerünk innen-onnan. Remélem, Kálmán Olga meghívja egy beszélgetésre. :-)) Tudnám élvezni a hisztizsákot, ahogyan Zsolt kiosztja.
Aerion
2016. december 08. 16:28
... a mexikóiak megtámadnák az Egyesült Államok határát, megpróbálnának áttörni a határkerítésen (falon), miközben flaszterral és kövekkel dobálnák az Egyesült Államok határőreit, akkor úgy lőnék őket halomra gondolkodás nélkül, mint a szart ... Nagyjából. Persze ez egy több ezer km-es határszakasz, és a migrációs útvonalak gyakran a föld alatt húzódnak.
sozlib_abschaum
2016. december 08. 16:00
Bayer Zsolt egyszerűen csak tényeket közölt a birodalomról.
Malcolm Reynolds
2016. december 08. 13:48
sir zsótinál keményen dübörögnek a régi vörös munkásőr rexlexek ha az usáról kell írni gyalázkodó cikket. ami barvúros az az, hogy ezeket a fent említett problémákat előnyként tudja tálalni ha az oroszokról van szó. vagy ha éppen úgy üt a pálesz akkor azért a négert lővő rendőr pártjára pattan. igazából a fent említett problémák egy jelentős része valóban probléma de ez sir zsótitól hiteltelen illetve szánalmas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!