Azért csak kiderül lassan, mi az igazi baja újra és újra Brüsszelnek Orbánnal

2021. június 29. 14:14

Az, hogy nem szégyelli magát. Soha, egyszer sem.

2021. június 29. 14:14
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„Azért csak kiderül lassan, mi az igazi baja újra és újra Brüsszelnek Orbánnal: az, hogy nem szégyelli magát, ahogy a DW friss írásából megtudhattuk. Soha, egyszer sem.

Idejön ez a kelet-európai a fényességes Unióba és ahelyett, hogy mindent kiszolgáltatva haptákba vágná magát, még saját véleménye is van. Sőt, Magyarország polgárait fontosabbnak tartja, mint Brüsszelt!

Még akkor is, amikor érzelmi szuggesztiókkal bombázzák! Még akkor is marad a véleményénél! Hát hogy képzeli? Talán nem Jó Ember?!

Az a helyzet, hogy minél nagyobb a hisztéria, mi annál jólesőbben koccintunk a liberálisok könnyeivel. Ugyanezeket a meccseket itthon már 10 éve lejátszottuk. Ezek után tényleg azt hiszik, hogy ilyen szibarita váz nyugatiak majd gondot jelentenek?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2021. július 01. 14:01
Viszont azért jó lesz odafigyelni, mert a háttérhatalom nem játék, amely Európából is egy világrabszolga birodalmi régiót akar csinálni.
cutcopy
2021. június 29. 18:13
Igen, a szégyentelen, hogy nem akar letérdelni..
tartarossz.blog
2021. június 29. 17:23
Brüsszelnek amúgy tök felesleges bajai vannak Orbánnal, tehát az, hogy évente a halálrítélt hajléktalanok közül 200 hajléktalan honfitársunk kihűléses halálban hal majd meg és hogy 5.000 tetves kilakoltatást produkál ez a fos rendszer már évente és legalább 300.000 munkanélküli embernek nem lesz tb-je és eü ellátása sem még méltányossági vagy rászorultsági alapon, ezt a beteg Brüsszelt kurvára nem érdekli. Mert tagállami jogkörökben tartja a legfontosab bszociális kérdéseket.
szürkeSzarvas
2021. június 29. 15:42
A Nyugat (uj) szimboluma-a luxenburgi min.elnök. Egy buzeráns es 1 zsido unokája,maga is buzeráns-amiert az anyukája utálja,és a "férje" a vigasza.. 2021.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!