Az állam nem szólhat bele abba, kik tekintik magukat egyháznak

2022. január 17. 17:41

A kormányváltás után igazi vallásszabadság lesz.

2022. január 17. 17:41
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„Az állam nem szólhat bele abba, kik tekintik magukat egyháznak. A kormányváltás után igazi vallásszabadság lesz, ahogyan az régen is volt. Támogatni fogjuk az olyan embereket, mint Iványi Gábor, aki mindig ott állt a kirekesztettek és az elesettek mellett. Köszönöm neki az elmúlt évek fáradhatatlan munkáját, ígérem, mi nem akadályozni, csak segíteni fogjuk őt!”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2022. január 18. 13:31
Hát, ide ugyan nem hozod be a Szcientológiai Egyházat. Fiatal voltam, amikor megtörtént, hogy bemagyaráztátok egy I-es típusú diabeteszes ismerős srácnak, hogy nincs szüksége semmire. Meghalt és mindenét elvittétek. Ebben az országban csak a történelmi egyházaknak van helye, zsarolók és bűnt elkövető egyházaknak semmi helye.
11111
2022. január 18. 10:55
Egyetértve az előttem posztolókkal, szerintem is érdemes volna a fidesznek még a választások előtt csatlakoznia ( választási érdeke) az Európai Ügyészséghez. /Az Európai Ügyészség feladata, hogy fellépjen az uniós pénzügyeket érintő csalásokkal szemben. Hatásköre van arra, hogy kivizsgálja az uniós pénzügyi érdekeket sértő bűncselekményeket és hogy az elkövetőket büntetőeljárás alá vonja./ Így biztosan megnyerné a választásokat!
Wezuv
2022. január 18. 09:59
Mily meglepő, hogy saját egyházát nyomja (szcientológia). Emellett jöhetnek a sátásnisták is és bárki, aki egyháznak tekinti magát? Ez tényleg hülye!
hunnia
2022. január 18. 09:33
Itt Márkinak nem az a baja, hogy az állam meghatároza ki nevezheti magát egyháznak, hanem az, hogy az állam segíti az egyházakat a szociális és oktatási munkájukban. Mert ugye az még elnézük, hogy a mostani egyházak, segítve vannak, de ha példáú a Sátánista egyház is segítséget kapna, az már nem lenne elfogadot. Igaziból Márki egy sekuláris társadalmat akar észak amerikai mintára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!