Az Orbán-tétel

2022. július 02. 07:52

A miniszterelnök a hétfői parlamenti ülésen derekasan helytállt, ragyogó válaszokat adott az ellenzék rosszindulatú kérdéseire.

2022. július 02. 07:52
null
Mellár Tamás
hvg.hu

„A miniszterelnök a hétfői parlamenti ülésen derekasan helytállt, ragyogó válaszokat adott az ellenzék rosszindulatú kérdéseire. S mindeközben, úgy nem mellékesen egy új közgazdasági összefüggéssel is megajándékozott bennünket, együgyű közgazdászokat. Hiába no, a nagyság minden területen megmutatkozik. Nem számít, hogy kormányzó miniszterelnökünk jogász végzettségű, ha a szükség úgy hozza, akkor tud ő a közgazdaságtudományban is maradandót alkotni.

Hétfőn ennek lehettünk tanúi a Parlament falai között. Miniszterelnökünk azt az összefüggést állapította meg – nevezzük ezt mostantól Orbán-tételnek –, hogy minél közelebb fekszik egy ország a háborús övezethez, annál magasabb az adott országban az infláció.”

Nyitófotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
youngboy
2022. július 03. 16:35
Van egy alapvető összefüggés: ahogy egyre hülyébb lesz egy Mellár, annál nagyobb baromságokat mond.
amca
2022. július 03. 14:56
Ez a pécsi idióta szőlőt vett anno ,mint vén komcsi.. Közel az uránbányához. Megkapta a sugárzást.. Az agyának jelentős részét megette az U -235..
matykox
2022. július 02. 18:19
Nem látom ennek a rendkívül zsenilis Tamás köszgazdának a lehengerlő szakmai listáját azokról a háborús határon levő országokról, ahol az infláció sokkal alacsonybb mint a távoli országokéi. Biztos tud valami rejtett korrelációról, ami vitriolosnak szánt együgyű dumáját támogatja. No, lássuk!
masikhozzaszolo
2022. július 02. 18:07
Mellár fejéről a szél lefújta az ársapkát. Azt nem vette észre, hogy szép nagy infláció lenne kalap nélkül, itt szomszédként. És azt is kihagyta, hogy még az általa vágyott jónagy infláció be is kopgtathat. Teljes gőzzel dolgozik rajta Brüsszel és Washington.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!