Rettegnek a téltől a németek

2022. augusztus 18. 14:50

A Zöldek szélsőségesen társadalomellenesek.

2022. augusztus 18. 14:50
null
Gunter Weißgerber
Gunter Weißgerber
Magyar Nemzet

„Élelmezési és agrárfordulat, energetikai és közlekedési fordulat, gender- és bevándorlási fordulat – ezek mind-mind annak az útjelzői, hogyan épül le egyedülálló módon egy működőképes, magasan fejlett állam egy diszfunkcio­nális kártyavárrá. Aki kifordít egy államot, mint egy bélést, az a létében fenyegetett torzképét kapja vissza. Következzenek az összezavarodott Németország pillanatfelvételei!

1. Élelmiszer-ellátás. »Az olcsó élelmiszer időszakának vége« – örvendezett júniusban Renate Künast korábbi zöldpárti agrárminiszter azon, hogy az ukrajnai orosz invázió következtében felmentek az árak. Néhány évvel ezelőttig még a politikai osztály erényei közé tartozott Németországban, hogy harcoljon a társadalmi jólétért és a munkahelyekért, ­azóta azonban már a Zöldek nevelő célzatú arcátlansága érvényesül. Az élelmiszerárak nem szökhetnek eléggé fel a Zöldek szerint. A népességet a Zöldek programjának megfelelően nevelik át, és csaknem minden párt asszisztál hozzá. Az emberektől elvárják, hogy vegánként éljenek, hagyjanak fel a létfontosságú hús fogyasztásával. Ezt a Zöldek a megfizethetetlen húsárak segítségével, valamint a növényi eredetű élelmiszerek árának állami támogatással való alacsonyan tartásával akarják elérni.

A Zöldek szélsőségesen társadalomellenesek. A szövetségi környezetvédelmi minisztérium, amely a Zöldek egyik menedékhelye, hadjáratot folytat a szarvasmarha-tenyésztés ellen. Mostantól a gazdák szén-dioxid-adót fizethetnének a csordáik metángáz-kibocsátása után! Ez csak tovább növelné az élelmiszer árát és betenné a kaput az állattenyésztésnek. A Zöldek minden szégyenérzetüket elvesztették abban a hitükben, hogy egyedül dönthetnek a világ sorsáról. A világot akarják megmenteni, függetlenül attól, hogy ez mibe kerül, és hogy a végén az embernek lesz-e még helye benne.”

Nyitókép: MTI/EPA/Clemens Bilan

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sheu
2022. augusztus 19. 04:03
A zöldekre csak agyhalottak szavaznak. Hosszabb távon ez a beteg ideológia nem életképes.
Zolotarjov
2022. augusztus 19. 00:05
Talán most majd kicsit elgondolkodnak a káposzták, hogy kiket is szavaztak a hatalomba..
elfújta az ellenszél
2022. augusztus 18. 21:14
A zöld aktivista aberráltabb a buzipropagandistánál, pedig ez nem tűnne evidensnek. De valamiért annyira természetellenes, életszerűtlen módon közelít mindenhez, hogy abból jó már nem jöhet ki Szemünk láttára degradálódik az eredeti céljait tekintve nem elvetendő mozgalom divathájpolássá
Namond
2022. augusztus 18. 20:42
Jobban állnak a téli betárolással mint mi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!