Meccs közben, kiskocsin menekült a csatár a rendőrök elől

2016. október 07. 10:23

Tartásdíj-tartozás miatt akarták letartóztatni Enner Valenciát a rendőrök, az ecuadori csatár azonban egy váratlan húzással az egészségügyi kiskocsin próbált elmenekülni a helyszínről.

2016. október 07. 10:23

Élete legnagyobb cselét csinálta meg az Everton ecuadori csatára, Enner Valencia. A válogatott mérkőzésre hazaérkező férfit tartásdíj-tartozás miatt készültek letartóztatni a helyi rendőri erők, de azt hagyták volna, hogy a meccset végigjátssza. Valencia azonban a nyolcvanadik percben váratlanul összeesett, behívta az orvosokat, akik oxigénmaszkot tettek rá, és már száguldottak is vele a mentőautók felé. A későn kapcsoló rendőrök futva követték a kiskocsit, és végül letartóztatták a feleségének tizenhétezer dollárral tartozó focistát.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2016. október 07. 13:16
A székesfehérvári Máv Előre rakkolós volt focistája meg veri az asszonyt.
abraxas
2016. október 07. 12:15
És ki nyerte meccset? :-) Egyáltalán kivel játszottak? :-)
cutcopy
2016. október 07. 11:53
Hát pont egy focista ne tudna bármikor összeesni..? )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!