Éjszaka is jár majd a Combino

2011. február 18. 18:32

Májustól mindennap egész éjszaka 15 percenként jár majd a nagykörúti villamos - írja az Index.

2011. február 18. 18:32

Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója az oldalnak megerősítette, hogy május 1-jétől várhatóan szünet nélkül jár majd a 6-os villamos a Nagykörúton. Hozzátette: a változtatásra azért van szükség, mert az éjszakai élet a Nagykörút mentén nemcsak szombat-vasárnap, hanem a többi napon is erős, az éjszakai buszok gyakran túlzsúfoltak. Az éjszakai Combinók biztonsági őrökkel közlekednek majd. A javaslatot Tarlós István is támogatja.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claypool
2011. február 21. 12:37
Kombínó éjszaka? Fa..sza! Mi fog maradni belőlük?
HattoryHanzo
2011. február 19. 06:27
Vitézy Dávid volt tegnap reggel az MTV-ben, a faggatózós részben: 1. Ez a srác választékos, kerek, egész mondatokban beszél. 2. Arra válaszol, amit kérdeznek! 3. Értelmesen, 2 mondatban tisztáz homályos megfogalmazásokat. 4. Látszik rajta, hogy tényleg a tömegközlekedés a golyója. Lehet, hogy busz-autista, de engem meggyőzött.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!