Terhes nőt bántalmazott a villamosvezető

2013. június 18. 10:52

Azonnali hatállyal felfüggesztette állásából a BKV az egyik Combino vezetőjét, aki bántalmazott egy szabálytalanul közlekedő gyalogost hétfőn kora este Budapesten – közölte a cég kedden az MTI-vel. A közlekedési társaság vizsgálja az esetet.

2013. június 18. 10:52

A közlemény szerint a 4-es villamos vezetője egy baleset elkerülése kapcsán az őt ért sokk hatására sajnálatos módon elvesztette az önkontrollját és pofon ütött egy gyalogosan közlekedő terhes nőt. A BKV Zrt. azt írta: az eset előzménye az volt, hogy két nő a kijelölt gyalogátkelőhelyen a tilos jelzés ellenére a Mechwart ligettől a Széna tér végállomás felé haladó 4-es villamos elé lépett. A járművezető a baleset elkerülése érdekében azonnal vészfékezni kezdett. A jármű megállt, de ekkor a villamosvezető azt észlelte, hogy az egyik nő eltűnt a látóteréből. Ijedten kiugrott a járműből, hogy meggyőződjön arról, sikerült-e elkerülni a balesetet.

Az ekkor már a járdaszigeten álló két nővel a villamosvezető szóváltásba keveredett. A jármű vezetője az átélt ijedtség hatására, hirtelen felindulásból arcul ütötte a gyalogost, aki – saját bevallása szerint – nem az ütés erejétől, hanem a hirtelen sokktól térdre rogyott és elkezdte fájlalni a hasát. Ekkor derült ki, hogy 6 hónapos terhes, ezért mentőt hívtak hozzá, s a mentők megfigyelésre kórházba szállították.

A közlekedési társaság hozzátette: a járművezető az eset után azonnal megbánta tettét, a végállomáson kiállt a forgalomból és intézkedést kért. A hatóságokkal és a BKV helyszínelőivel szemben végig együttműködő magatartást tanúsított. „A BKV sajnálja a történteket és reméli, hasonló esetek nem fordulnak elő” – áll a közleményben.

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. június 19. 10:14
http://www.lelkititkaink.hu/stressz.html ""A stressz és az agresszió kölcsönösen serkentik egymást A tudományt régóta foglalkoztatja a stressz és az agresszió kapcsolata. Régi megfigyelés, hogy a feszültség, a stressz erőszakot szül, és ha valaki alaposan „felhergeli” magát, nehezen tud csak lehiggadni. A stressz és az agresszió közötti összefüggés vizsgálatára a kutatók 53 hím patkányon végeztek összesen öt kísérletet, melyek során először a hypothalamus nevű agyterület agresszióért felelős részét ingerelték elektromosan. Ennek hatására az állatokban nagy mennyiségű stresszhormon - kortikoszteron - szabadult fel. Normál körülmények között e hormon szintje csak akkor fokozódik kifejezettebben a vérben, amikor a patkány egy potenciális ellenféllel vagy egyéb súlyosan fenyegető jelenséggel szembesül.""
Senye Péter
2013. június 19. 08:27
A nő angol megszokásból jobbra nézett az úttestre lépés előtt. Angliában egyszer valakit felakasztottak, mert az úttest jobb oldalán biciklizett. Német kém volt, ezért bukott le.
Békafa őrnagy
2013. június 19. 01:40
Györgyi Kálmán legfőbb ügyész oda nyilatkozott húsz éve, amikor a budapesti rendőrfőkapitányt is fejbeveregették az ideiglenesen nálunk állomásozó bulizó kubaiak, hogy verekedés nélkül nincs bál. Nemtom mióta lett ilyen enervált buzi faszkalap az összes komonista, akik nemrég még simán fejbelőtték és bebetonozták ellenlábasaikat a garázsba.
Békafa őrnagy
2013. június 19. 01:39
Györgyi Kálmán legfőbb ügyész oda nyilatkozott húsz éve, amikor a budapesti rendőrfőkapitányt is fejbeveregették az ideiglenesen nálunk állomásozó bulizó kubaiak, hogy verekedés nélkül nincs bál. Nemtom mióta lett ilyen enervált buzi faszkalap az összes komonista, akik nemrég még simán fejbelőtték és bebetonozták ellenlábasaikat a garázsba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!