Schiffer: Magyar katonáinkat ne vigyék külföldre!

2015. március 31. 18:17

Az LMP frakcióvezetője szerint az Iszlám Állam tevékenysége minden jóérzésű embert felháborít, de nem kötelességünk katonákat küldeni Kurdisztánba, és nem is ez a megoldás.

2015. március 31. 18:17

Schiffer András szerint az Iszlám Állam egy „vadállati szervezet”, melynek brutalitása, és az észak-iraki keresztény-üldözés minden jóérzésű embert felháborít, de először a gyökérproblémákat kellene megoldani, ahelyett, hogy olyan katonai felajánlást teszünk, amihez hasonlót a környező országok közül senki. Ez a katonai részvétel nem következik a NATO-tagságunkból – szögezte le. 

Az LMP úgy véli, az IÁ pénzügyi, személyi, technikai utánpótlását kellene felderíteni, és azt, hogy ezeket hogyan lehet felszámolni. Amíg ez nem történik meg, a katonai beavatkozás felelőtlenség. A párt megfogalmazott egy hat pontból álló javaslatot arról, hogy mit kellene tennie a magyar kormánynak katonai részvétel helyett. „Itt van teendőnk, és nem 1000 kilométerrel arrébb” – mondta.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2015. április 01. 10:48
Az egész magyar történelem tanulsága:nem szabad magyar katonát vinni a határon túlra.Hogy a nemzeti kormánynak ezt egy ellenzéki mondja, az bizony az Orbán szégyene.
kukagyerek
2015. április 01. 08:57
"Schiffer: Magyar katonáinkat ne vigyék külföldre!" ... Helyettük vigyék Lone Wolfot, várúrt, binit, kamuskát, Amtigonét, Deninát, meg a hozzájuk hasonlókat!
Fakutya Vigyora
2015. április 01. 00:20
Akkora hordószónok lett ebből a se hús, se hal lófaszjankó Sifferből, hogy Torgyán könyörög a receftér. Anyádat.
Szúnyog
2015. március 31. 23:32
Schiffernek (ismét) igaza van. Ettől sem leszek szavazójuk, de helyük kell legyen a parlamentben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!