Köszönjük Svédország!

2015. április 10. 13:20

Szereztek munkát Fruzsinának, aki így hivatalosan is el tudja tartani magát. Így a svéd hatóságok is jobban tudnak koncentrálni a városaikat félévente felgyújtó muzulmán bevándorlókra.

2015. április 10. 13:20
Edward Blake
„A svéd hatóságok ugyanis pénzügyi problémák miatt küldenék vissza Magyarországra a fiatal lányt. Az a svéd hatósági indoklás, hogy mivel Wilhelm Fruzsina élete végéig ellátásra szorul, komoly pénzügyi következményei lennének Svédországra nézve, ha ott maradna. Vagyis Svédországnak túl drága lenne az árván maradt magyar lány eltartása. A svéd jóléti állam ezt a »kiadást« már nem bírná el. Nem is szarakodtak sokáig, Fruzsina meghallgatására eleve kérték, hogy vigye magával Magyarországra szóló repülőjegyét is, valamint közben a jogi kiskapukat is megpróbálták lezárni. A svéd bevándorlási hivatal maga kezdeményezett eljárást annak érdekében, hogy felmérje, ütközik-e akadályba a kiutasítás. Fruzsina nagynénje hiába gyűjtött 2 ezer aláírást, hogy a lány Svédországban maradhasson.

Ezek után lépett a külügy és úgy tűnik, hogy sikerült megoldást találni. A mai hír szerint ugyanis szereztek munkát Fruzsinának, aki így hivatalosan is el tudja tartani magát. Ennek mi nagyon örülünk. Így a svéd hatóságok is jobban tudnak koncentrálni a városaikat félévente felgyújtó muzulmán bevándorlókra.

Köszönjük Svédország! Ismét sikerült »példát mutatni« emberiességből!”

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2015. április 13. 08:57
Szegény Fruzsina nem egy szakállas nő. Arrafelé a Conchita lókolbász a megóvandó és támogatandó érték.
balbako_
2015. április 11. 09:33
Csöpögnek a humánumtól....
nimród
2015. április 10. 19:34
Miért nem lehet már megint lájkolni, drága jó mandiner?
nimród
2015. április 10. 19:24
"Szereztek munkát Fruzsinának, aki így hivatalosan is el tudja tartani magát. Így a svéd hatóságok is jobban tudnak koncentrálni a városaikat félévente felgyújtó muzulmán bevándorlókra." Akiknek a svéd hatóságok kinyalják a seggét. Hányni kell ettől az álszent balliberális bandától. Emberségük nulla,miközben a semleges nemű ember kitenyésztésén fáradoznak. Intellektuális és morális perverzióban élnek. Mi lett ebből az egykor nagyszerű országból?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!