Tölgyessy: 90-97 százalék lesz a nemek aránya

2016. szeptember 27. 11:26

Tölgyessy Péter elemző szerint érvényes lesz a népszavazás, és közel száz százalék lesz a nemek aránya. Viszont bármi is lesz az eredmény, szerinte a Fidesz győzelmet fog ünnepelni.

2016. szeptember 27. 11:26

Tölgyessy Péter politikai elemzőt az InfoRádió Aréna című műsorában kérdezték a kvótanépszavazás várható eredményéről. Szerinte nem ügydöntő a népszavazás, csak erődemonstráló – közjogilag ezért mindegy, hogy érvénytelen lesz-e a szavazás.

Szerinte bármi lesz az eredmény, a Fidesz győzelmet fog ünnepelni.

Arra számítok, hogy 90-97 százalék lesz az érvényes szavazatokon belül a nemek aránya, ez pedig azt húzza alá, hogy a magyar ismét a hatalom által integrált társadalom lett. Demonstrálja a Fidesz, hogy uralja az országot. A párt világos érdeke, hogy óriásinak nevezze a tétet, ezért nem állítja be a népszavazást megnyertnek, és hatalmas lendülettel mozgósít” – mondta Tölgyessy.

Az elemző szerint a Fidesz a baloldalnak vasárnap jelzi, hogy „csak szájalni tud”, a kérdésben vele azonos álláspontot képviselő Jobbiknak pedig azt, hogy „mi megcsináljuk, amit akarunk, ti pedig kormányképtelenek vagytok”.

Az interjú második része itt érhető el:

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Matolcsy szajhája
2016. szeptember 28. 02:11
kakadu Mi ebben a pontatlan? Az október 2-i népszavazás kérdése így szól: „Akarja-e, hogy az Európai Unió - orbán kénye, kedve szerinti, ne azt nézzék , amit mondok, hanem azt amit teszek - éppen aktuális mentális állapotától függetlenül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?”
egy genetikusanalattvaló
2016. szeptember 27. 21:54
Ez egy vélemény. Ez még nem az eredmény. Mindenkinek tudatában kell lenni annak, hogy EL KELL MENNI SZAVAZNI 2016. október 2-án és a NEM négyzetbe X-et írni, hogy a többség szándéka megvalósuljon, hogy eredményes és érvényes legyen a népszavazás. Ne altasson el senkit egy-egy ilyen és hasonló eredményjóslás, mert nagyot csalódhatunk.
pemete jakab
2016. szeptember 27. 20:12
"érvényes lesz a népszavazás" Elképzelhető, ugyanis a Jobbik megszűnt ellenzéki pártnak lenni. Beállt a Fidesz mögé. és aki beáll mögé, az előbb-utóbb eltűnik (MDF, Kisgazdák). Ahogy a ballib oldal sem tekinthető ellenzéknek, noha az ellenkezőjét mondja, mint a Fidesz. Mégsem ellenzék, mert kormányon bizonyította, hogy a Fideszhez hasonló - még ha eltérő módszerekkel is, de hasonló végeredménnyel. Ha valamelyik pártra elmondható, hogy ellenzéke a kormánynak, az a LMP.
Mich
2016. szeptember 27. 19:49
"Tölgyessy: 90-97 százalék lesz a nemek aránya" Szerintem 85-95 % lesz a NEM-ek aránya, de a részvétel is 60 % fölött lesz! Azaz az összlakosság kb 55 %-a NEM-et mond! Tehát Hármas Vereség vár a libsibolsikra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!