Katasztrófa közelít

2022. július 28. 17:10

A kormány ölbe tett kézzel ül és nézi végig, ahogy idősek, gyerekek és a fizetésükből kijönni nem tudó szülők mennek tönkre.

2022. július 28. 17:10
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára

„Katasztrófa közelít, ezt már tudja az a sok tízezer család, amelynek rezsiköltségei ősztől drasztikusan elszállnak. A kormány mégis ölbe tett kézzel ül és nézi végig, ahogy idősek, gyerekek és a fizetésükből kijönni nem tudó szülők nélkülöznek majd és mennek tönkre.

Már most kész terveknek kellene lennie, hogyan segítse a kormány a nehéz helyzetbe lévő családokat, ahogy ezt teszik más uniós országokban. Készülni kellene Orbánéknak is, de ebből semmit sem látunk. A szociális érzéketlenség egy társadalomban tragédiákhoz vezet. Orbán hibájából nem is olyan soká mindenki számára kiderül, mit is jelent ez a mindennapokban.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2022. augusztus 01. 06:16
Katasztrófa közelít Feri elitta a készletet?
fogas paduc
2022. július 29. 18:45
Klári -fári, akarom írni öpál.
helvetia
2022. július 29. 17:21
Ölbe tett kézzel figyeltétek nagy örömmel, amikor százezrek lettek nincstelenek és fedél nélküliek! Kiszolgáltattátok Magyarországot a nyugatnak! Az ítéletet nem ússzátok meg!
csulak
2022. július 29. 16:42
a katasztrofa a ti uralmatok alatt volt: https://www.youtube.com/shorts/Jp0dp2lKZkI
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!