„Görcsöt érzett és elájult” – újabb részletek derültek ki a Boráros téri villamosbalesetről

2022. december 20. 21:57

A hátulról érkező villamost vezető férfi kollégája szerint hirtelen lett rosszul.

2022. december 20. 21:57
null

Súlyosan megsérült a hétfő esti villamosbalesetben az a férfi, aki hátulról beleszaladt villamosával a Boráros téren várakozó másik Combinóba. Kis Sándor villamoságazati elnök szerint kollégája egy nagyon tapasztalt villamosvezető volt. Állítása szerint súlyosan megsérült kollégája hirtelen lett rosszul.

– fogalmazott, majd hozzátette, az érintett sofőr már 15 éve dolgozik a Nagykörúton.

A Villamos Független Szakszervezet képviselője szerint 48 km/h-s sebességgel csapódott egyik jármű a másikba a megállóba, ami jelentős gyorshajtásnak minősül, ott már rég lassítania kellett volna. A rendőrség büntetőeljárást folytat a Blikk szerint, hogy kiderüljön, mi történt pontosan, a kár több százmillió forint értékű. 

Mint minden korszerű villamoson, a Combinón is működik éberségjelző, ahol a villamosvezetőnek gyors időközönként jeleznie kell, magánál van. 

A villamosvezetővel együtt hatan sérültek meg hétfő este.

Nyitókép: MTI/Mihadák Zoltán

 

 

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ancilla
2022. december 21. 18:44
#nemattólvolt
rókabácsi
2022. december 21. 17:32
egyre több fals verzió kering!
szekuIa
2022. december 21. 14:57
Sajnos van ilyen. Pár napja egy utas, egy 30 év körüli gyerek ájult el a villamoson. Már hívni akartam a mentőket, mire felkelt, és azt mondta,hogy semmi baja. Ezek szerint nem ez volt nála az első eset.
Zsolakomarom
2022. december 21. 13:48
„Görcsöt érzett és elájult” – újabb részletek derültek ki a Boráros téri villamosbalesetről Mindennapos eset, vaccine hatas
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!