„Pokolra velük” – az utca embere a gyerekeket molesztáló pedagógusokról (VIDEÓ)

2023. március 08. 19:01

Volt olyan válaszadó, aki a pedofíl bűncselekményt hasonló kategóriába sorolná a gyilkossággal.

2023. március 08. 19:01
null

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, pár héttel ezelőtt lebukott egy fiatalkorút molesztáló pedagógus. A felháborodott szülők a gyermekeiket féltik – írta a Budapest Beszél.

A lap riportere, Csapó-Harold Gábor nemrég felkerekedett, és megkérdezte a járókelőket, mit gondolnak a magát „ifjúszeretőnek” valló, botrányba keveredett pedagógiai asszisztensről, illetve azokról a pedagógusokról, akik molesztálják a diákjaikat.

A 39 éves férfi ügyében volt olyan megszólaló, aki komolyabb retorziókat emlegetett, míg más kijelentette, hogy „sajnálja azt a gyereket, akivel ez megtörtént”. Egy harmadik interjúalany pedig azt mondta, hogy eltiltaná [a tanítástól], és az igazságszolgáltatásra bízná az ilyen felnőtteket.

Arra a kérdésre, hogy mit gondol azokról a felnőttekről, akik gyerekeket molesztálnak, volt olyan válaszadó, aki egy az egyben kijelentette, hogy

 

„A pedofíliára nincs bocsánat”

A pedofíl tanárok kapcsán egy megszólaló azt mondta, hogy „ezt a bűncselekményt olyan kategóriába sorolná, mint a gyilkosság”, míg más életfogytiglant kérne rájuk.

Válaszként elhangzott az is, hogy „a pedofíliára nincs bocsánat, de ha ezt egy tanár követi el, akkor az még inkább felháborító”.

A teljes összeállítást alább tekinthetik meg:

 

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

***

***

 

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pepu
2023. március 08. 22:55
"Volt olyan válaszadó, aki a pedofíl bűncselekményt hasonló kategóriába sorolná a gyilkossággal." Azért azt érdemes végiggondolni, hogy van egy normális család, majd a gyermeket egy ilyen vadidegen sunyi módon kiragadja és tönkre teszi. És ezzel véget vet a család folyamatosságának is. Milyen alapon? Hogyan képzelik? Nem ezért vállaljuk a gyereknevelés gondját-baját. A nevelés, a betegségek, a tanulási segítés egy olyan befektetés, aminek a jutalma egy unoka. És ezek belerondítanak? Na próbálja meg valaki az unokámmal. Bevállalom.
-Zsolt-
2023. március 08. 22:46
Gyerekeket molesztáló pedagógusok? Szépen folyik az aljas propaganda! Akkor a gyerekeket molesztáló papokról miért nem kérdezték meg az utca emberét? Arra van bocsánat? 3 miatyánk, oszt jónapot?
Partikula
2023. március 08. 20:16
A pedofília nem foglalkozáshoz kötött. Bárhol előfordulhat, még egy törvényszéki bíró is lehet pedofil, és egy F1-es autóversenyző is.
B I L
2023. március 08. 20:14
A tüntető tanárok legalább fele buzi, kirugni őket ezek nem nevelnek hanem átnevelnek, prideon ie ezek vonulnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!