Mellár Tamás: Még egy sokkal jobb ellenzékkel sem lehet legyőzni a kormányt

2023. április 19. 17:28

Úgy tűnik, eléggé pesszimista az ellenzéket tekintve Mellár Tamás.

2023. április 19. 17:28
null

Mellár Tamás a Klubrádiónak nyilatkozva beszélt arról, hogy 

Normális, reguláris választásokon ezt a kormányt nem lehet legyőzni akkor sem, ha egy sokkal jobb ellenzék lenne, ami nincsen.”

A rádió emlékeztet, hogy a Párbeszéd politikusa tavaly novemberben még ellenzéki kerekasztal összehívását kezdeményezte. Akkor úgy vélte, hogy a választási vereség után a parlamenti ellenzéki pártok mozgástere beszűkült, tekintélyük pedig kisebb lett, és ha ezen az ellenzék nem változtat, akkor abból egyedül a Fidesz húz hasznot.

Ma már úgy véli, az ellenzék nem tudja megverni a Fideszt, még akkor sem, ha sokkal jobb állapotban lenne. Azzal indokolta állítását, hogy a gazdaság szereplői, vagy semlegesek, de egyre inkább a Fidesz mögé állnak különféle kötődési utakon.

Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2023. április 20. 03:44
Nem értem mi a baja az ellenzékkel amelynek ő egy jól fizetett de jelentéktelen tagja. Csupa politikai zseniből áll. Bár Bangóné hiányát erősen megsínylik.
Akitlosz
2023. április 19. 20:58
Egy hiteles, nemzeti, jobboldali párt sokkal jobb eredményt érne el, mert arra szavaznának az elégedetlen korábbi Fidesz szavazók, míg vörös pártokra akkor sem fognak szavazni, ha nem elégedettek a Fidesszel. Csak valahogyan soha nem jön össze, valahogyan a "szélsőjobboldali" pártokról is rendre kiderül, hogy vörösök állnak mögöttük.
Bájron
2023. április 19. 20:47
Tamás, te egy szar alak vagy. Többet vártam töled! Aki gyurcsinak diplomát ad az csak patkány lehet! A te diplomádat ki adta??? Látod az ilyen szarok mint te,tartunk ott ahol vagyunk!!!!!
Boruss Demeter
2023. április 19. 20:44
"Normális, reguláris választásokon ezt a kormányt nem lehet legyőzni..." Ez a fél-mondat csak engem zavar?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!