Zelenszkij brüsszeli látogatásáról posztolt Orbán Viktor

2023. február 09. 13:09

Világossá tette a magyar álláspontot a miniszterelnök.

2023. február 09. 13:09
null

Volodimir Zelenszkij brüsszeli látogatásával kapcsolatban írt bejegyzést Twitterre Orbán Viktor, aki szintén részt vesz az európai uniós tagországok állam- és kormányfőinek kétnapos találkozóján.

Magyarország továbbra is humanitárius és anyagi segítséget fog nyújtani Ukrajnának. Azonnali tűzszünet szükséges, hogy a további emberéleteket megóvjuk. Magyarország a béke pártján áll!”

– szögezte le Orbán Viktor. 

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 249 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
materialista
2023. február 10. 09:14
A twitter posztban:Hungary belongs to the peace camp!Rákosi Mátyás elvtárs beszéde az országgyűlés 1952 december 15-i ülésén: "Az Egyesült Államok monopolkapitalistái egyre nyíltabban törnek világuralomra, Ezzel kapcsolatban egyre élesebb a háborús uszítás a Szovjetunió, a béketábor ellen."
lewdberg
2023. február 09. 17:30
bészikli sztrítfájter jó nagy beszart hordóként áll ott mint egy fasz :D
koronaszepe
2023. február 09. 17:29
A magyar szépségkirálynő álma a világbéke! Kidolgozhatott volna már valami konkrét tervet. Tétje gyakorlatilag semmi, de ez így nagyon karcsú.
Árpicsek
2023. február 09. 17:26
Azért Zselé, mindenki füle hallatára, meghívhatta volna a Viktor Viktorovics Orbánovot egy bucsai és kelet ukrajnai körutazásra, megmutatni neki, mit is tett a haverja hadserege... Még egy front közeli elsősegélynyújtó helyre is ellátogathatnának, hogy megtudja, milyen is a háború, mikor nem valami képzelt ellenséggel kell "harcolni"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!