Drogcsempészés miatt tartóztattak le négy magyart Ausztriában

2015. december 11. 12:15

Több mint három kilogramm amfetaminnal és csaknem ötszáz darab ecstasy tablettával fogtak el négy magyart Ausztriában. A négy férfit az autópályán állították meg. A drogot vélhetően Karintiában akarták értékesíteni.

2015. december 11. 12:15

Elfogtak négy magyar állampolgárt Ausztria Karintia tartományában, akik több mint három kilogramm amfetamint és csaknem ötszáz darab ecstasy tablettát szállítottak - közölte a tartományi rendőrség pénteken.

A 28 és 35 év közötti férfiakat még a múlt héten állították meg az A2-es autópálya Grazhoz közeli szakaszán. Az akciót a tartományi rendőrség az osztrák Szövetségi Bűnügyi Hivatallal (Bundeskriminalamt) és a Cobra bevetési egységgel közösen végezte. Kihallgatás után a gyanúsítottakat a grazi büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

A rendőrségi közlés szerint a négy férfi a karintiai Klagenfurt és Villach városok környékén akarta értékesíteni a drogot. A megbízók és az esetleges vásárlók után még nyomoz a rendőrség.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!