Fél a saríától, nem akar migránsokat az MSZP-s önkormányzati képviselő

2016. szeptember 18. 09:33

Móricz Eszter szerint amit a migránsok képviselnek, az ellentétes a keresztényi magatartással. A XV. kerületi MSZP-s önkormányzati képviselő azt mondta: szeretné, hogy Magyarországon ne kelljen a saría érvényesítésétől félnie egy nőnek. A politikus az állami tévében arról is beszélt, hogy Magyarország és Európa még nem találkozott „ezzel a népcsoporttal”, és ő szeretné, hogy „ne is találkozzanak”.

2016. szeptember 18. 09:33

Ellenzi a migránsok betelepítését az MSZP XV. kerületi önkormányzati képviselője, aki „hívő keresztény nőként” mást gondol a kvótanépszavazásról, mint az, aki „nem veszi alapul”, hogy a migránsok által képviselt dolgok ellentétesek a keresztényi magatartással – erről Móricz Eszter az M1 aktuális csatornán beszélt szombat este. Hozzátette, nem tisztségviselő a pártban, a maga véleményét mondja el, nem a szocialista pártot vagy elnökét, Molnár Gyulát jött képviselni. A szocialista párt demokratikus párt, ha valamely tagjának a pártétól eltérő véleménye van, ami hitbéli meggyőződése, „ezzel semmi probléma nem lehet” – fogalmazott.

A képviselő szerint Magyarország és Európa még nem találkozott „ezzel a népcsoporttal”, és ő szeretné, hogy „ne is találkozzanak”. Mint mondta, szeretné, hogy Magyarországon ne kelljen az iszlám jogrend (saría) érvényesítésétől félnie egy nőnek. Úgy vélte, ha valaki megismeri ezt a törvényrendszert, látja, hogy jelentős fenyegetettséget, biztonsági kockázatot jelent.

(MTI)

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. március 23. 08:21
Mit keres ez a nő az MSZP-ben?
választópolgár
2016. szeptember 22. 21:07
Az úgynevezett "európa" kifejezés mint olyan, egy ködös fellegekbe vesző a mindennapokban számunkra semmitmondó kifejezés, aminek nincs tartalma. Naponta akárhányszor mondják el nekünk hogy európa,maga a szó mantrázása nem kohéziós erő, sőt kontraproduktív az átlag álompolgár számára. pontosan tudjuk mi európa mert 1000 éve benne élünk. Ettől még népirtás amit bizonyos "európai"? vezetők el akarnak követni ellenünk, a pirézek ránkerőltetésével. Tételesen: - embercsempészet: az illegális határsértő gazdasági bevándorlók informális, jogszabályi, és fizikai segítése, - népirtás: egyik népcsoport másikra kényszerítése, ennek elősegítése - védelmi pénz,zsarolás: ha nem "fogadod be" az illegális határsértő pirézt, akkor védelmi pénzt követel Mindeközben ki is a kisebbség, akit védeni kéne, az ensznek, az eunak és az emberjogi szervezeteknek látszódni akaró felforgató szervezeteknek? Vallási dogmatikájukból adódóan önfenntartó és fejlődő társadalmat és civilizációt létrehozni nem tudó,viszont túlszaporodott és élőhelyét lelakó többszázmilliós arab, afgán, pakisztáni, a primitívségében túlszaporodott milliárdos afrikai vagy az úgynevezett "európát" heroikus küzdelmek árán önfeláldozva és majdnem felszámolódva (de minek) védő 14 milliós magyarság, akinek az emberjogokra érzékeny eut nem érdekli, hogy a legnagyobb kisebbsége, aki autonómiával nem rendelkezik? Mi ez ha nem előre kitervelt szándékkal folytatólagosan aljas indokból elkövetett maffiaszerű szervezett bűnözés és népirtás a magyarság ellen?
Mekk Kelemen
2016. szeptember 21. 13:54
palikát vissza kellene telepíteni Indiába, a grazi ápolt cigány tahóval együtt, akit úgy imád a kis hülye.
Mekk Kelemen
2016. szeptember 21. 13:54
palika hazudik! Gyurcsány nem hazudik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!