Olasz lap: Orbán Viktor Ukrajna ellenségévé vált

2022. május 03. 08:50

A La Stampa idézte Dmitrij Medvegyevet is, aki azt mondta: az a baj a magyar miniszterelnökkel, hogy „nem szereti Ukrajnát minden erejével".

2022. május 03. 08:50
null

A La Stampa napi, összefoglaló cikkében tudósított a Magyarországgal kapcsolatos hírekről. Az ukrán Biztonsági Tanács vezetője, Olekszij Danilov nyilatkozata szerint

Vlagyimir Putyin, orosz elnök előzetesen tájékoztatta a magyar hatóságokat az Ukrajna elleni nagyszabású invázióról.

A La Stampa arról is beszámolt, hogy Dmitrij Medvegyev, Oroszország volt elnöke és miniszterelnöke szerint a Myrotvorets ukrán weboldal feketelistáján olyan vezetők szerepelnek, mint Zoran Milanovic horvát elnök és Orbán Viktor magyar miniszterelnök. „Az ő hibájuk, hogy nem szeretik Ukrajnát minden erejükkel" – tette hozzá Medvegyev.

Nyitókép: Facebook

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. május 04. 15:42
AZ EU VAN MÉG?
Sulammit
2022. május 04. 12:19
Ukrajna 1991. augusztus 24-én kiáltotta ki függetlenségét, Magyarország azóta számtalanszor segítette az ukránokat. Számtalan gesztust tettünk az ukránoknak. Mi ebből nem kaptunk vissza semmit, semmi pozitívat. Kaptunk viszont gyűlöletet, kaptunk nyelvhasználatunk elleni törvényeket az oroszokra hivatkozva, hogy miattuk tették. A Vereckei-hágó emlékmű számtalan megrongálását. A magyarok inzultálását. Szóval az ukránokon mit is kellene szeretnünk? Még csodálkoznak, hogy Putyin gatyába akarja rázni őket.
pumuklik
2022. május 04. 11:45
Vétónk feltétele: 1. EU teljes kártalanítást ad az olajszektor átépítéséhez. 2. Befejezi az elindított eljárásokat. 3. Kifízeti a visszatartott pénzeket. 4. Kifízeti a határkerítés teljes összegét. Mindezt azonnal, csak utána aláírás! Adott szavuk szart sem ér!
pumuklik
2022. május 04. 11:37
Ki nem szarja le az ukránokat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!