Daniel Freund ismét Magyarországgal foglalkozik

2022. október 04. 14:01

Nehezteli, hogy „Magyarország akkor is teljes mértékben hozzáférhet az uniós költségvetéshez, ha a 17 intézkedés nem teljesül”.

2022. október 04. 14:01
null

Daniel Freund újfent Magyarországgal foglalkozott a Twitter-oldalán. Az EP-képviselőnek most az szúrta a szemét, hogy Johannes Hahn költségvetésért felelős uniós biztos nagyra értékelte a magyar kormány fáradozásait. Freund egy videót osztott meg, amin szerinte Hahn „alapvetően azt mondta, hogy

Freund hozzátette, hogy „valós időben nézheti meg azt, ahogy az EU-Bizottság feldarabolja a jogállamiság feltételrendszerét”, hozzátette, hogy „így a teljesítetlen kötelezettségvállalások egyszerűen mérföldkövekké válnak”. 

 

 

Nyitókép: Mandiner-archív

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bandi0723
2022. október 06. 08:10
Most őszintén, mi vagyunk a leggnagyobb promléma? Az itt drukkoló "GYURIFERISTÁK", mi a rosszsebért örömködnek? Jó, jó értem én "MINNÉL ROSSZAB AZ ORSZÁGNAK, ANNÁL JOBB AZ ELLENZÉKNEK", hát nem! Inkább azzal kéne foglalkozni, hogy lesz-e elég energia, meg alap és nyersnyag! CSAXÓLOK! Ennyi.
Kristály
2022. október 05. 07:08
Ez a pasi egy nagyon kiéhezett buzzancs.
khomeini
2022. október 04. 21:40
rogeszmes idiota
fabulon a bőre őre
2022. október 04. 18:33
Amilyen hülye, nagyon jót posztolt. Érdemes végighallgatni Johannes Hahn szept. 18-i bejelentését és válaszait a zömében magyar anyanyelvű pribékek kérdéseire. Egy német az EP-fröcsögésre kérdezett rá teljesen elborzadva annak súlyosságától. Jól láthatóan élvezettel határolódott el a budget commissioner. Előadta, hogy a mozgásterét az EUB körülhatárolta. Az EP nincsen benne. https://audiovisual.ec.europa.eu/en/video/I-230139 Ezt adta újra tudtul az idióta dühöngése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!