„Szabadságot Palesztinának” – skandálta a tömeg Athén utcáin (videó)

2023. október 18. 22:04

Az izraeli nagykövetség előtti szimpátiatüntetésen csak néhány tucat ember vett részt.

2023. október 18. 22:04

Hatósági adatok szerint közel tízezren tüntettek szerda este Athén belvárosában Izrael ellen. 

Szemtanúk beszámolói szerint a palesztin zászlót lengető tüntetők egyebek között azt skandálták, hogy „Szabadság Palesztinának!”. A rendőrség nagy erőkkel biztosította a közrendet.

Ezzel egyszerre néhány tucat ember gyűlt össze az izraeli egy Izraellel való szimpátiatüntetésen. Több utcát is lezártak, hogy a két tüntetés résztvevői között ne alakuljon ki összetűzés.

A görög közszolgálati rádió jelentése szerint amikor a Hamász-párti demonstráció néhány tucat résztvevője elszakadt a tömegtől és az Izraelt támogató tüntetőkre akart támadni, a rendőrségnek közbe kellet avatkoznia, s könnygázt vetett be. Ezt követően a helyzet lecsillapodott.

(MTI)

A tüntetésről készült felvétel itt tekinthető meg:

Nyitókép: X/képernyőkép

 


 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuti-torpe
2023. október 19. 12:28
es nem volt egy normalis ember, aki megszorja napalmmal a mocskos szarabokat es a haverjaikat?
riccky
2023. október 19. 06:27
Eddig azt hittem Görög és Izrael nagy barátok. tévedtem
faramuci
2023. október 19. 05:52
Menjenek vissza az "általuk és őseik által" szétb@szott sivatagjukba,és ott tüntikézzenek ,a kecske,és a tevehajcsár utca kereszteződésében............
Szerintem
2023. október 19. 05:23
"Globalfake 2023. október 19. 00:43 "...kik a faszomok a világ tényleges urai is akkor??? Mert a zsidók úgy magukra maradtak most ebben a konfliktusban...." ------------------------------------- A nemzetállamok megsemmisítésén dolgozó globalista zsidók. Nekik simán belefér Izrael megsemmisítése is. Soros is globalista zsidó, de Izrael ellenes tevékenysége miatt van kitiltva Izraelből. Hogy elő szokták húzni az antiszemita kártyát, csak képmutatás, mert valójában antiszemita zsidók. Mert a zsidók se egységesek. Ahogy nálunk is megvannak a nemzeti, a magyarság érzelműek és a globalista libsik, akik simán megsemmisítenék Magyarországot, a magyarsággal együtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!