Nógrádi György: A világ már abból indul ki, hogy Ukrajna ezt a háborút nem tudja megnyerni

2023. november 06. 20:43

A biztonságpolitikai szakértő szerint Ukrajnában általános a kapkodás.

2023. november 06. 20:43
Nógrádi György

A Hír TV hétfői műsorában Gantner Barnabás külpolitikai szerkesztő elemezte a háborúk legfrissebb történéseit Nógrádi György biztonságpolitikai szakértővel.

Háromnapos gyászt hirdettek hétfőtől Kárpátalján, miután többen elestek a 128-as gépesített lövészdandárból.

Az életüket vesztő katonák emlékére az állami lobogókat félárbócra eresztik, és minden reggel kilenc órától egyperces néma csenddel adóznak a hősöknek.

A magyarokat is soraiban tudó 128-as dandárt Zaporizzsja megyében érte váratlan orosz támadás egy kitüntetési ünnepség alatt. 28-an haltak meg és tucatnyian megsebesültek az Iszkander rakéta becsapódásától.

Azt lehet látni, hogy Ukrajnában általános a kapkodás...

A világ abból indul ki, hogy Ukrajna ezt a háborút nem tudja megnyerni” – mondta nógrádi György.

A felvételt itt tudják megtekinteni: 

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2023. november 07. 13:01
Nógrádi uram-bátyám, Rögzítsük, ezt a háborút, az azt sunyin kezdeményező US és ostoba NATO szövetségesei veszítik el, egy komplett zsoldos hadsereggel és titkolt számú katonai tanácsadóval együtt.
urban63
2023. november 07. 09:34
"ezt a háborút nem tudja megnyerni" Kérdés: Mikor tudta volna, melyiket? A fegyvergyárak és olaj,gáz árak felfuttatása volt a cél, menteni a dollárt!
gyzoltan-2
2023. november 07. 08:03
Fájdalmas ez a Nógrádi! Kinek, kiknek az ügynöke?! Arról győzködi az olvasókat, hogy az Ukrajnában zajló háborúhoz az ukránoknak valamiféle közük lehetne, azon kívül, hogy meghalhatnak a zsidó vezetés akaratából! Mi magyarok igazán átérezhetjük az ukránok keserű helyzetét..!
Csigorin
2023. november 07. 00:49
erthetetlen, csakis az lehet az oka, hogy akad nehany vakondok nyugaton aki nem cserelte le a facebook profilkepet ukran zaszlora...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!