Kerítést loptak Romániában

2023. december 25. 16:28

A szomszédos Romániában jelek szerint még mindig trendi a kerítéslopás.

2023. december 25. 16:28
null

Az ember azt hinné, hogy 2023-ban már nem jellemző, hogy egyes személyek kábeleket, fényvisszaverő prizmákat, plakátokat, köztéri karácsonyfát, napelemes világítási rendszert vagy szoborcsoportot loptak. Azonban egy romániai friss hír megingathatja az embert ebbéli hitében – írta meg a Főtér.

A romániai Prahova megyében található olajkutak köré kerítést húztak azok védelme érdekében. Azonban nem egy összetett szerkezettel, hanem egyszerű drótkerítéssel vették körbe a szondákat.

Két helyi lakos a közelmúltban azonban úgy gondolta, hogy ők is igényt tartanának a kerítésre. November hónapban kezdték el leépíteni a kutak körüli kerítéseket. Már két hete lopkodták a drótkerítést, mikor rendőrség értesült az ügyről. Rövid nyomozás után elfogták az elkövetőket, akik visszaszolgáltatták az ellopott drótokat.

A rendőrség először az őrsre vitte a kerítéslopókat, ahol 24 órán keresztül tartották fogva őket, majd szombaton az ügyészek elé kellett állniuk. Az eljárás kimenetele egyelőre nem ismert.

***

Ezt is ajánljuk a témában


Nyitókép: Luis Diaz Devesa / Getty images

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bringagyuri
2023. december 27. 10:55
Is!
Uztu
2023. december 26. 16:37
Ha tudnátok a cigók mi mindent lopnak idehaza
ataman-0
2023. december 26. 11:51
Lopnak mint a szarkák... De ezt tudtuk eddig is. Problémásabb, ha országrészeket lopnak a nagy testvér segítségével...
egonsamu
2023. december 26. 11:51
Ebben most mi a hír? Romániában mindent lopnak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!