A zenekar, ami rossz helyen volt rossz időben

2015. november 15. 11:38

Az Iszlám Állam számára minden könnyűzenei koncert perverz bálványimádás. Szóval ha más adott volna telt házas koncertet aznap este a Bataclan klubban, akkor az ő közönségük közül hal meg 89 ember.

2015. november 15. 11:38
Dankó Gábor
Lángoló Gitárok

 „Sok felbukkanó hírrel ellentétben

 
– a zenekar nem játszik death metalt. Vidám rock and rollt játszik, vicces szövegekkel, seggrázós tempóban.
 
– Josh Homme, a Queens Of The Stone Age főnöke nem volt a helyszínen. Az Eagles Of Death Metal egy duó, aminek ugyan Homme a hivatalos dobosa, de a koncerteken, ritka alkalmak kivételével csak Jesse Hughes frontember és kísérői vesznek részt. Egyébként pont ilyen ritka alkalom volt az idén júniusi párizsi koncert, illetve a Nova Rock is.
 
– nem a nevük miatt támadták meg pont őket vagy legalábbis semmi nem utal erre. Az Iszlám Állam azt közölte, hogy bálványimádókat öltek a perverzitás buliján, de ez nem jelenti, hogy a nevük volt az ok. Az Iszlám Állam számára minden könnyűzenei koncert perverz bálványimádás. Szóval ha más adott volna telt házas koncertet aznap este a Bataclan klubban, akkor az ő közönségük közül hal meg 89 ember, akik szintén rossz helyen voltak, rossz időben.
 
– nem kaptak új Universal kiadós szerződést. Már eleve ilyenük volt, a Zipper Downt is a kiadó terjeszti. Viszont a Universal kiadó francia termékmenedzsere, Thomas Ayad elhunyt a terrortámadásban.
 
– egyelőre hivatalosan nem mondták le az európai turnéjuk hátralévő dátumait, így a budapestit sem, viszont nem lennénk meglepve, ha ez történne. A hazai szervező az A38 viszont még nem kapott erről értesítést.” 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
na még ez is
2016. március 30. 19:02
pont hogy a vallás és a jogi előírások félremagyarázására épít az ISIS. ajánlom olvasásra az alábbi cikket, amiből kiderül, miért butaság, mait írtál: http://www.arsboni.hu/a-muzulman-jog-es-az-iszlam-allam-viszonya-az-aktualis-kozel-keleti-tortenesek-tukreben.html
yanoo
2016. március 03. 03:57
Mert az szar zene.Azt hallgatni önmagában már öngyilkosság.Ezen elv alapján sem robbantanak Budapesten.Itt már akkora a káosz, hogy egy robbanás a rend irányába lökne mindent.
Békanász a hasadon
2016. március 03. 03:54
Nem kell idejönni.
Fahrenheit 451
2016. január 26. 20:32
arra valószínűleg már ráterrorizálták Európát, hogy péntek 13-án ne koncertezzenek..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!