„Allah Akbar!” kiáltásokkal rontottak a Bataclan közönségére a terroristák egy zokogó túlélő szerint

2015. november 14. 04:42

A szemtanú az édesanyjával együtt megmenekült a koncerthelyszínről, amit csak „átkozott pokolként” jellemzett.

2015. november 14. 04:42

A párizsi Bataclanban történt terrortámadás egyik francia szemtanúja arról számolt be zokogva, hogy a terroristák „Allah Akbar!” felkiáltással nyitottak tüzet az Eagles of Death Metal koncert közönségére. „A koncert leállt, mindenki a földön feküdt és ők csak lőttek, csak lőttek... Egy átkozott pokol! Elnézést” – folytatta.

A férfi az édesanyjával együtt sikeresen megmenekült a mészárlás helyszínéről, mint mondta, egy rémálom volt, ahogy testeken átlépve kellett menekülniük.

2015. november 13-án, pénteken éjjel Párizsban számos helyszínen párhuzamosan hajtottak végre terrorcselekményeket. Percről perce tudósításunkat itt találja, az összes ide tartozó hírt, videót, véleményt pedig a terror Párizsban címke alatt.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
yes_we_can
2015. november 15. 00:58
Ezt bizony pontosan így nevezzük: danse macabre.Pár évtizede tart,még élvezzük is. Ez a világ megérett a pusztulásra. http://444.hu/2015/11/14/ne-imadkozz-inkabb-tancolj
balbako_
2015. november 14. 18:30
A Népszava úgy tudja, hogy Jézus! Jézust! kiáltottak és Orbán Viktort éltették. (Ezt már a kurucinfo is így tudja)
kenwood
2015. november 14. 18:17
Milyen arc az, aki a muterjàval megy death metal koncertre?
Jancsipapa
2015. november 14. 17:10
Most még meg lenne az erőnk elejét venni a továbbiaknak . De akkor kíméletlenül ,tekintet nélkül az esetleges ártatlanokra kellene fellépni . Mind egy szálig kitenni Európából .Persze ez így nem elég píszí a libbantaknak . ( mehetnek utánuk ,esetleg segítséggel )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!