Szexuális zaklatással vádolják a Mötley Crüe dobosát, Pamela Anderson korábbi férjét

2023. december 18. 16:03

A nő azt állítja, hogy a rocksztár egy helikopter fedélzetén erőszakoskodott.

2023. december 18. 16:03

Szexuális zaklatással vádolta meg egy neve elhallgatását kérő nő a Mötley Crüe dobosát, Tommy Lee-t – írta a Guardian. Az incidens még 2003-ban történt, a kereset szerint Pamela Anderson korábbi férje „erőszakosan tapogatózott, megcsókolta, ujjaival belé hatolt, és megkísérelte orális párkapcsolatra kényszeríteni”. A hölgy eredetileg azt hitte, városnéző túrán vesz részt San Diego környékén, de végül Lee-vel egy helikopterrel Los Angelesbe repültek. A gyanú szerint a pilótafülkében a pilóta és a dobos alkoholt ivott és drogot is fogyasztott.

A nő most kártérítést kér, azt mondta, korábban azért nem jelentette az esetet, mert nem hitte, hogy a rendőrség komolyan kezelné az ügyét. Lee-t 1998-ban hat hónap börtönbüntetésre ítélték, mert megtámadta feleségét, Pamela Andersont.

A Mötley Crüe az év elején befejezte a Def Lepparddal közös turnéját, a beszámolók a zenekar szettjét „durvának és sértőnek” minősítették.

Fotó: Helle Arensbak/Ritzau Scanpix/AFP

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wolfram004
2023. december 19. 10:16
Én hatodikban benyúltam az egyik lány bugyijába. Igaz, hogy már 30 éve történt, mégis folyamatos rettegés az életem, mikor ér utol a törvény vaskeze. Tudom, hogy nem kellett volna, de engedte én meg kíváncsi voltam, mi van ott.
Wolfram004
2023. december 19. 10:08
Engem gyíkká változtatott!!!! (De már elmúlt....)
2023. december 19. 08:33 Szerkesztve
Jé, már megint itt egy ember, aki az egész életében arról zenélt, hogy megbaszunk mindenkit tejszínen. Ünnepelt sztár lett, mert a konzi prüdériával szemben az egó szabadságát hirdette. Minden nő tudta, hogy ha 10 méteres közelébe megy, meg lesz dugva. Aztán amikor beváltotta az ígéretét, akkor meg csodálkozunk, hogy nem kért írásos beleegyezést a konszenzuális nemi aktushoz. Nahát, hogy mik vannak.
Spiritmonger
2023. december 19. 04:14
Hát persze, véletlenül sem saját akaratából akart celebkolbászt csócsálni. Kíváncsi vagyok, hogy mivel akarja bizonyítani a vádjait.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!